Nina's Paris

Suntem extrem de onorati sa va oferim in exclusivitate produsele celebrului brand Nina’s Marie Antoinette. Furnizor al casei regale din anul 1672, Nina’s Paris este partener exclusiv al Gradinilor Regale ale Palatului Versailles create de Regele Louis XIV. Ceaiul Nina’s Marie Antoinette este aromat cu mere crescute in gradinile palatului Versailles (Potager du Roi) si are o baza de ceai negru amestecat cu petale de trandafiri. Aroma a fost creata sa ca reflecte viata luxoasa de la curtea Palatului Versailles. Nota definitorie a ceaiului este data de dulceata merelor proaspete alaturi de un strop din aroma subtila a trandafirilor.
Nina’s Marie Antoinette este unic in lume prin aroma sa exclusiva si este inspirat de retetele originale ale palatului Versailles si preferintele reginei Marie Antoinette.
Ceaiul are un ambalaj de exceptie, o cutie metalica lucrata manual cu sigla royala pe capac si delicati trandafiri in relief (Marie Antoinette ii iubea atat de mult).
In fiecare an se produce o cantitate limitata, Nina’s Paris impartasind pasiunea pentru produse rare, incarcate de istorie.
SOMETHING RARE SHOULD STAY SMALL AND EXCLUSIVE.
Pe langa ceaiuri, NINA’S Paris are in portofoliu si alte produse gourmet de exceptie: trufe “Secrets de Marie-Antoinette”, patru tipuri de dulceata Versailles, spumant rosé Marie Antoinette, tablete ciocolata neagra (70%) “Le potager du Roi”.

Se arată toate cele 6 rezultate