Cadouri Nina’s Paris din gradinile Palatului Versailles

Share

Suntem extrem de onorati sa va oferim in exclusivitate produsele celebrului brand Nina’s Marie Antoinette. Furnizor al casei regale din anul 1672, Nina’s Paris este partener exclusiv al Gradinilor Regale ale Palatului Versailles create de Regele Louis XIV.

Ceaiul Nina’s Marie Antoinette este aromat cu mere crescute in gradinile palatului Versailles (Potager du Roi) si are o baza de ceai negru amestecat cu petale de trandafiri. Aroma a fost creata sa ca reflecte viata luxoasa de la curtea Palatului Versailles.

Ceaiul original Marie Antoinette realizat din mere proaspete si petale de trandafiri din faimoasa gradina ramane unul unic in lume. Nota definitorie a ceaiului este data de dulceata merelor proaspete alaturi de un strop de aroma subtila a trandafirilor

Nina’s Paris foloseste numai mere culese cu mana de cea mai buna calitate, sortate bucata cu bucata, trandafiri culesi din gradina Regala pentru a realiza aceste arome  si parfumuri unice

Nina’s Marie Antoinette este unic in lume prin aroma sa exclusiva  si este  inspirat de retetele originale ale  palatului Versailles si preferintele reginei Marie Antoinette.

 

Ceaiul are un ambalaj exceptional si  este ambalat intr-o cutie metalica lucrata manual cu sigla royala pe capac,  decorata cu trandafiri in relief  (Marie Antoinette ii iubea atat de mult). In fiecare an se produce o cantitate limitata , Nina’s Paris impartasind pasiunea pentru produse rare incarcate de  istorie.  SOMETHING RARE SHOULD STAY SMALL AND EXCLUSIVE.

Pe langa ceaiuri, NINA’S Paris are in portofoliu si alte produse gourmet de exceptie:  trufe “Secrets de Marie-Antoinette”, patru tipuri de dulceata Versailles, spumant rose Marie Antoinette, tablete ciocolata neagra (70%) “Le potager du Roi”.

Le potager du Roi , Versailles este o opera de arta a peisagistului La Quintinie caruia ia luat 5 ani ( intre 1678-1683 ) sa creeze aceasta gradina exclusivista care a ramans aproape identica pana in zilele noastre.

Gradina a devenit  locul  preferat al lui Marie Antoinette iar acum este una dintre cele mai populare gradini din lume datorita istoriei dar mai ales fructelor  si fructelor proaspete cultivate numai dupa metode traditionale, preluand metodele utilizate pe timpul lui Loius XIV.

Povestea casei Nina’s Paris incepe in 1672 cand Pierre Diaz a creat  “La Distillerie Freres”. Era la momentul respectiv singura companie care distila uleiuri esentiale de lavanda si a devenit faimos pentru maiestria sa de a creea parfumuri.

Gratie reputatiei sale, La Distellerie Freres a devenit furnizorul de parfumuri al regelui Louis XIV iar  parfumurile cu lavada si trandafiri au  devenit foarte indragite de Marie Antoinette.

 

Savoire Faire-ul in realizarea acestor arome exclusive  a fost mostenit din generatie in generatie iar acum este folosit pentru a realiza minunatele ceaiuri Nina’s.

Pana in ziua de astazi, locatia magazinului Nina’s a ramas  in Place Vendome, in inima Parisului si a reusit cu success sa puna in practica dorinta lui Pierre Duaz de a servi cele aromate si minunate ceaiuri. Mai jos sunt cateva imagini din celebra ceainarie pariziana in care luxul si atentia la detalii sunt definitorii in designul sau.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *