Casute decorate ca in povești cu vopseaua Vintage Paint

Share

Casute decorate ca in povești cu vopseaua Vintage Paint si pudră de structură.

Creeaza un efect de zăpadă pe decorațiunile tale de Crăciun.  Încet, incet intram in atmosfera minunată a sărbătorilor de iarnă.  Profitam de timpul petrecut acasă si realizam cu mânuțele noastre decoratiuni de Crăciun. Este o minunată activitate pe care o poți realiza in familie in perioada aceasta. Astazi va propun căsuțe magice  care arată ca si cand zăpadă abia s-a așternut pe ele.

Casutele le puteți realiza recicland cartonul cutiilor de ambalaj. Taiem cartonul in forma unei casute, decupati ferestrele si lipiti toate elementele cu pistolul cu lipici cald. Atentie sa nu va ardeti la degete, nu lăsați copii sa facă aceasta operatiune. Acum trecem la partea funny..

Realizam zăpadă magică cu care vom decora căsuța. Amestecam vopseaua (propun culoarea „Natural White” pentru un aspect imaculat al căsuței) cu pudra de structură. Ca si proportii, folosim 3-4 lingurițe de vopsea la 1 linguriță pudra. Dacă amestecul vi se pare prea lichid, mai adăugați vopsea.

Cu o spatulă, amestecati vopseaua cu pudra, puteți sa lăsați acumulările din loc in loc, tocmai ele vor da impresia de zăpadă.  Pentru un aspect imaculat, folosiți „Natural White” iar pentru tonuri mai delicate puteți alege „Soft Cream” , „Warm Cream” .

Sunt sigura ca va veți distra pe cinste alături de copii, nepoți si bineînțeles cu un ceai fierbinte sau ciocolata caldă.

Have fun ✨

Share