“Old things with lots of soul and story are essential to our lives, and as a natural consequence, the country style has always been close to our hearts.”
Vivianne & Lonnie, fondatoare Jeanne d’Arc Living

Imagini de la showroom-ul Jeanne d’Arc Living din Danemarca

 

Jeanne d’Arc este povestea a doua femei curajoase pasionate de decoratiuni interior, handmade, reciclare si lucruri vintage ce spun povesti. Este o poveste inceputa acasa la ele, in sufragerie, alaturi de copii lor mici si entuziasmati, prin confectionarea felicitarilor, decorarea cutiilor, confectionarea decoratiunilor de Craciun si Paste. Este o poveste inceputa acum 14 ani si dezvoltata pas cu pas cu multa rabdare si pasiune. De fapt sloganul companiei este “It’s all about passion”

Jeanne d’Arc a fost o femeie fantastica cu o ambitie si o determinare extraordinara. Si-a croit singura viata si a luptat pentru principiile ei pana la sfarsit. Folosirea acestui nume ca si denumire a companiei nu este intamplatoare pentru ca noi credem ca 600 de ani mai tarziu inca putem invata multe lucruri de la ea. Ar trebui ca toti sa avem curajul sa facem ceea ce ne pasioneaza, in felul nostru, sa fim diferiti de restul, nu sa urmam neaparat trenduri. Inca de la inceput aceasta a fost crezul nostru si ne tinem de aceasta idée in tot ceea ce facem. Decoratiunile interioare, gradinaritul, lifestyle-ul sunt subiecte interesante pentru multe persoane, dar noi nu urmam neaparat ultimele tendite ci le adaptam la stilul propriu folosindu-ne creativitatea. Reciclarea obiectelor din lemn, decoratiunile gasite prin targurile vintage joaca un rol esential in ADN-ul companiei noastre iar bucuria pe care ne-o produc aceste activitati este imensa. Acelasi lucru se poate spune si despre momentul in care vopsim, decoram si dam patina unei piese de mobilier vechi . Este ceva magic ce nu poti simti decat in momentul in care ai inceput sa vopsesti.

Avem diverse departmente, toate interconectate intre ele iar pasiunea noastra este stilul French/Nordic country. Publicam carti, reviste pline de idei, proiecte DIY si inspiratie, avem vopseaua Vintage Paint, textile, produse handmade, haine cu farmec aparte pe care nu le poti gasi in magazinele clasice ce imbina stilul romantic, victorian si bohemian.

Va invitam asadar in universul nostru!

 

Contact:
Monica Manu
Sales Executive Romania
0040 729 131 814
monica@maisonromantique.ro
www.maisonromantique.ro