Viata noua mobilierului de gradina

Share

Pentru ca  vine primavara si ne pregatim cu totii sa petrecem mai mult timp la aer curat, in natura, va propun astazi sa  dati un nou look mobilierului de rachita, scaunelor de gradina care au suferit dealungul lungilor perioade de folosire si care vor arata ca si cum ar fi nou- noute cu vopseaua Vintage Paint. Va arat mai jos un before & after al unui fotoliu din rachita pe care l-am vopsit cu “Natural White”

 

Scaunul din poza de mai jos a fost vopsit cu “Old Turquiose”.

Nu am vrut sa vopsim integral scaunul (sa acoperim total cu vopsea) asa ca am folosit pentru vopsit o carpa de bumbac. Am inmuiat carpa in vopsea si am trecut la treaba. Lasa vopseaua sa se usuce inainte de a sterge excesul de vopsea. Apoi daca nu esti multumit de rezultat poti sa mai adaugi vopsea cu aceeasi carpa de bumbac. Nu lasa vopseaua sa se usuce foarte mult  inainte de a sterge excesul sau de a completa (se usuca destul de repede). Lucrand in acest fel vei adauga un joc frumos de culori decat daca ai vopsi cu o pensula.

 

Lucrand in acealasi mod puteti vopsi diverse lucruri pe care le aveti prin casa fie ca vorbim de cosuri sau alte decoratiuni din rachita.

Sunt aici pentru orice informatii,

Monica

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *