Ghid de utilizare Vintage Paint

Vrei sa obtii cele mai bune rezultate folosind produsele noastre? Am pregatit un mic ghid introductiv in lumea Vintage Paint: cum sa pregatesti o piesa pentru vopsit, cum sa vopsesti, cat trebuie sa astepti sa se usuce, cand dai cu ceara, cand dai cu lac… tehnici de antichizare.. toate pe scurt pentru a intelege modul in care iti poti transforma o piesa veche de mobilier sau décor (de ex. o vaza) intr-un obiect cu personalitate pe care ti-ai pus amprenta.

Descarca ghidul de utilizare a vopselei Vintage Paint.


COLOR CHART VINTAGE PAINT

Descopera cele 48 nuante vopsea mate,  3 culori metalizate pentru mobilier (auriu, argintiu si bronz), vopsea murala cu efect vintage.

Mobila déjà vopsita nu necesita slefuire (doar o simpla curatare), se poate aplica practic pe orice suport (lemn, sticla, metal, piele, textile) fara o pregatire a mobile in prealabil.
Daca ai un mobilier mai vechi si vrei sa-i dai o alta fata sau ai un mobilier nevopsit caruia vrei sa ii dai un farmec aparte tot ce trebuie sa faci este sa alegi una din cele 51 nuante de vopsea din oferta noastra si sa te puci de treaba. Vopseaua VINTAGE PAINT poate fi folosita pentru vopsirea jucariilor si a mobilierului pentru copii, nu are miros iar textura sa este uimitor de fina la atingere dupa uscare. Se poate folosi atat la interior cat si la exterior cu aceleasi rezultate minunate.

Vopseaua noastra se poate folosi pentru:

*Lemn

*Metal

*Tesatura

*Piele

*Pereti

*Sticla

*Ratan/Rachita

*Plastic

 

*Gresie/Faianta

*Teracota