Esti pasionat de design interior, de piesele de mobilier cu patina? Esti in cautarea unui curs pentru a recrea stilul shabby chic autentic sau provensal la tine acasa? Vrei sa dai o noua viata unui mobilier vechi care are o culoare anosta, fara farmec si zace aruncat in mansarda de mult timp? Visezi sa iti renovezi casa dar nu ai vrea sa investesti o avere? Sau poate esti pasionat de design interior si ai dori sa incepi o mica afacere de reconditionare mobila dar nu ai inca experienta, esti nesigur si nu stii cum sa incepi..

Workshopurile noastre dedicate te pot ajuta sa patrunzi in lumea plina de creativitate si frumos a reconditionarii mobilei in asa fel incat sa fii mandru de tine si ceea ce poti realiza.Vintage Paint este o vopsea atat de usor de folosit încât oricine poate experimenta acasa fără a mai participa la curs dar sa participi la un curs de tehnică vopsire mobilier poate fi o alegere buna dacă:

– nu ai tinut niciodată in mana o pensulă

– vrei să înveți regulile de baza ale vopsirii cu Vintage Paint si  mici trucuri despre patina

– te simti nesigur și simti ca ai nevoie de un ghid sa te însoțeasca pentru inceput pas cu pas în lumea Vintage Paint pentru inceput

– vrei să socializezi și să întâlnești oameni care împărtășesc pasiunea ta si cu care te poti sfatui si consulta in continuare in lucrarile tale

– doresti să aprofundezi in continuare prin invatarea unor tehnici specifice Vintage Paint

Cursurile sunt pe diferite niveluri:

Cursul Basic pentru incepatori unde inveti notiunile de baza ale reconditionarii cu Vintage Paint si cum poti face un restyling usor si rapid al unei piese de mobilier

Curs pentru avansati unde dezvolti notiunile de baza, te bucuri de efectele minunate ale diverselor tipuri de ceara colorata, vopsesti in straturi succesive, testezi cum se obtine patina in functie de piesa antichizata si multe altele.

Cursuri tematice Vintage Paint: invatam sa folosim sablonul, folosim culorile metalice si dam accente pieselor sau decoratiunilor, obtinem efectul crackle (crapare), tehnica transferului, etc.

In atelierul nostru organizam cursuri individuale (one to one) sau de grup in care invatam despre folosirea vopselei Vintage Paint, a culorilor, patinei si a tehnicilor de vopsire si antichizare.

Imi poti scrie la  monica@maisonromantique.ro si iti trimit pe email detaliile.

Cu drag,

Monica