Livrarea produselor achizitionate pe site-ul MAISON ROMANTIQUE se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat  in termen 48 de ore de la confirmarea si expedierea comenzii prin curier. Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in comanda online. In colet produsele vor fi insotite de factura fiscala (sau functie de caz si de alte documente).

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată şi produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Produsele vor fi livrate până în faţa locuintei în care clientul îşi are domiciliul sau sediul. Montajul pieselor de mobilier, precum şi manipularea acestora nu fac obiectul prezentului contract, acestea căzând în sarcina clientului.

Receptia comenzii Clientul va semna  documentul de transport  prezentat de catre curier la livrarea produselor comandate. Clientul va verifica starea coletului si daca se va constata ca ambalajul este deteriorat, clientul va semnala acest aspect pe confirmarea de primire de la curier. Prin semnarea documentului de transport, clientul admite primirea in conditii bune a coletului comandat. Site-ul www.maisonromantique.ro pune la dispozitia clientilor sai si optiunea de deschidere a coletului in fata curierului, acest lucru avand rolul de a constata starea produselor comandate la livrare.

PLATA

Există 2 modalități de efectuare a plății:
ramburs (numerar, la preluarea coletului) – Plata la livrare este posibilă numai în numerar, pentru care vei primi o chitanţă.

virament bancar (ordin de plată in contul RO35BTRLRONCRT0367904701, BANCA TRANSILVANIA) – la detalii de plată vei specifica numărul comenzii, așa cum apare acesta în confirmarea de comandă primită prin e-mail, precum și data efectuării comenzii. Te rugam sa nu efectuezi acesta plata decat dupa ce iti confirmam disponibilitatea produselor.

In cazul obiectelor de mobilier sau cu design personalizat sau al produselor realizate pe comanda (monograme, etc) , MAISON ROMANTIQUE isi rezerva dreptul de a solicita cumparatorului achitarea unui avans sau chiar plata integrala (veti fi anuntati asupra acestui lucru). Dupa plasarea comenzii pe site, MAISON ROMANTIQUE va transmite cumparatorului prin e-mail o factura proforma, care va fi achitata de catre acesta prin virament bancar, in contul indicat pe factura proforma. Factura fiscala de avans va fi emisa dupa incasarea banilor si va fi transmisa consumatorului prin posta email, precum si in original odata cu livrarea produsului comandat.