Creeaza look-ul nordic la tine acasa!

Share

Da mobilierului tau un aspect nordic cu ceara noastra alba!

Ceara Vintage Paint alba este o ceara naturala, delicata si foarte usor de intins. Poate fi utilizata in multe moduri, de exemplu pe lemnul brut pentru a da un efect usor “albit” lemnului nature sau atunci cand iti doresti sa reduci din intensitatea culorii cu care ai vopsit, poti da  pe mobila direct cu ceara alba.

Este perfecta de asemenea pentru look-ul nordic, romantic pentru ca ofera mobilei un aspect foarte frumos. Aceasta tehnica este foarte usoara si despre ea vreau sa va vorbesc astazi si sa va si arat cateva imagini. Am vopsit cu Ocean Blue, 2 maini cu timp de uscare de 8 ore intre maini. Veti observa ca vara mai ales ,cand este foarte cald, in 30 minute vopseaua este uscata (se evapora apa din vopsea) dar se continua procesul de stabilizare a vopselei si nu este bine sa venim repede cu alta vopsea peste primul strat chiar daca aparent el este uscat. Lasam sa se usuce bine si apoi venim peste el cu al doilea strat.

Am vopsit cu Ocean Blue, 2 maini cu timp de uscare de 8 ore intre maini. Dupa ce a doua  mana s-a uscat, aplica cu o pensula ceara alba din abundenta. Sterge excesul cu o carpa din bumbac care nu lasa scame. Ceara se va intari in cateva saptamani si va proteja suprafata vopsita ca sa poata rezista in timp.

Aceasta transformare este foarte simpla dar in acealasi timp foarte de efect cand suntem in cautatea unui look nordic, romantic. Sigur ca putem obtine acest look si prin alte tehnici de vopsire dar din experienta mea aceasta varianta este foarte simplu de realizat si intotdeauna avem nevoie de timp liber mai mult, nu-i asa? Asa ca trebuie sa ne simplificam atat cat se poate mare parte din activitati ca sa putem petrece timp de calitate in familie. Puteti proceda la fel cu orice culoare, sigur la culorile inchise efectul se va vedea mai puternic dar chiar si la nuantele deschise de bej, gri, rose efectul este foarte delicat si frumos. Sper sa va fi inspirat,

Va astept cu intrebari,

Monica

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *