Da viata unor bucati vechi de lemn cu ceara Vintage Paint!

Share

Reinnoiti culoarea unor panouri vechi de lemn cu ceara Vintage Paint. Ceara este foarte potrivita pentru mobila, contine ingrediente naturale precum ceara de albine si de carnauba si este realizata dupa retete antice, traditionale.

Este foarte usor de intins si protejeaza nu  numai mobila vopsita cu Vintage Paint ci puteti reinnoi si lemnul vechi dandu-i o culoarea mult mai puternica si un aspect autentic. Putem de asemenea sa dam lemnului nou, nature, un aspect antic. Este perfecta pentru a obtine patina, aspectul antic si alte efecte in acest stil.

Pentru a realiza acest proiect am recuperat diverse scanduri vechi de lemn cu scopul de a realiza un blat de bucatarie. Apoi le-am dat cu ceara maro inchis si maro deschis.

Acelasi tratament l-am aplicat si cutiilor de lemn inscriptionate care apar in pozele proiectului.

Am folosit o pensula mare, rotunda si am intins concomitent ceara maro inchis si maro deschis. Acest mix de culori creeaza efecte cu adevarat autentice si frumoase. Ceara folosita da un aspect frumos lemnului dar si protejeaza suprafetele care vor deveni rezistente la apa. In circa 3 saptamani ceara se cristalizeaza si va proteja foarte bine suprafetele. Sper ca te-am inspirat si te vei gandi de doua ori inainte de a arunca bucatile de lemn vechi care iti apar in cale:)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.