Perete vopsit cu tehnica ton pe ton

Share

Astazi vreau sa iti dau o idee noua pentru decorul casei tale. Cum sa vopsesti un perete din living altfel folosind tehnica ton pe ton. Eu am ales in acest caz mai multe tonuri de roz dar poti folosi ce culori iti plac. Arata minunat si absolut original! Tehnica este foarte simpla si iti explic mai jos cum am facut.

Pentru a vopsi peretele am folosit urmatoarele culori Vintage Paint: “Faded Rose”, “Baby Rose” si “White Cream”.

In plus, am adaugat in vopsea putina pudra de structura “Structure Powder” pentru a da textura perelelui vopsit. Iti pot recomanda si alte combinatii minunate: French Lavender, Faded Lavender si Warm Cream, Warm Grey, Soft Grey si Natural White. Arunca un ochi pe cartela noastra de culori unde sunt bucatele de lemn vopsite manual si asezare in functie de culoare si intensitate pigment.

Aplica vopseaua cu un mic trafalet. Incepe cu cea mai inchisa culoare dintre cele 3 culori, respectiv “Faded Rose”, in partea inferioara a peretelui. Cat timp vopseaua este inca uda, treci la urmatoarea culoare (”Baby Rose”) si aplica partial aceasta culoare si peste “Faded Rose” in partea superioara, in asa fel incat sa se suprapuna cele 2 culori. Ideea este sa nu existe intre culori o linie de  demarcatie clara ci sa se suprapuna frumos. In acelasi fel procedezi apoi cu a 3a culoare White Cream.

Sunt sigura ca iti va placea rezultatul iar procesul in sine este distractiv!

Have fun!

Monica

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *